JYP ENTERTAINMENT

Filmography

장동주

  • 생년월일 / 1994.10.25
  • TV program
  • 2019 UMAX, MBN 로스타임 라이프 : 더 라스트 찬스
  • 2018 SBS 복수가 돌아왔다
  • 2018 웹드라마 똥차비디오 2
  • 2017 KBS 드라마 스페셜 – 나쁜 가족들
  • 2017 tvN 크리미널마인드
  • Movies
  • 2018 어쩌다 난 네가 좋아
  • 2013 영웅의 탄생
  • Theatre
  • 2014 코로나도
  • 2012 한 여름밤의 꿈
  • Music Video
  • 2018 DAY6 ‘Shoot Me’

Jang, Dong Ju

  • Date of Birth /1994.10.25
  • TV program
  • 2019 UMAX, MBN Loss Time Life : The Last Chance
  • 2018 SBS My Strange Hero
  • 2018 Web Drama  Lemon Car Video 2
  • 2017 KBS Drama special – A Bad Family
  • 2017 tvN Criminal Minds
  • Music Video
  • 2018 DAY6 ‘Shoot Me’